V záložke "Rozšírené nastavenia" môžete v súčasnosti nenávratne odstrániť všetky nastavenia zo záložky "Informácie o DATEV, informácie o súboroch, informácie o dátových záznamoch". Tým sa vymaže aj súborový systém a všetky exportované súbory. Na tejto karte nájdete aj všetky systémové požiadavky. Nastavenia si vyžiadajte od svojho webového hostiteľa. V prípade fatálnych chýb sa vygeneruje súbor protokolu, ktorý si môžete stiahnuť v tejto oblasti.