Na kartě "Rozšířená nastavení" můžete v současné době nevratně odstranit všechna nastavení z karty "Informace o DATEV, informace o souboru, informace o datovém záznamu". Tím se odstraní také souborový systém a všechny exportované soubory. Na této kartě najdete také všechny systémové požadavky. Ohledně nastavení se obraťte na svého webového hostitele. V případě fatálních chyb se vygeneruje soubor protokolu, který lze stáhnout v této oblasti.